КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2022)

Розмір шрифта: 
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Олена Москвічова

Остання редакція: 2022-03-11

Анотація


У роботі розкриті питання логістичного підходу в управлінні підприємствами індустрії гостинності, а також особливості управління потоками та ланцюгами постачань туристичних підприємств. Визначено основні властивості індустрії гостинності, які впливають на логістичні процеси.


Посилання


. Левицька І.В., Климчук А.О., Басюк Д.І., Тарасюк Г.М., Москвічова О.С. Економіка туризму: навч. посібник. Житомир: ДУ «Житомирська політехніка», 2020. 488 с.

2. Shcherbyna, V. (2020). Особливості логістичних процесів в готельно-ресторанному бізнесі. Розвиток методів управління та господарювання на транспорті, (1 (70), 99-114. https://doi.org/10.31375/2226-1915-2020-1-99-114.

3. Литвинець Л. Ф., Матюшенко Р. В. Логістична система управління підприємств індустрії гостинності. Cience, research, development. Technics and technology (Наука, исследования, развитие. Техника и технология.), 2018. №4. С. 96-100.


Повний текст: PDF