КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2022)

Розмір шрифта: 
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ УДОСКОНАЛЕНОЇ РЕЦЕПТУРИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Олена Олександрівна Чередніченко

Остання редакція: 2022-01-21

Анотація


В статті розглянуті практичні аспекти ефективності виробничої діяльності м’ясопереробного підприємства та обґрунтована економічна доцільність виробництва ковбасних виробів удосконаленої рецептури з використанням нетрадиційної сировини.


Ключові слова


інноваційні процеси; удосконалені технології; економічна ефективність; рентабельність

Посилання


  1. Чередніченко О.О., Дедякіна А., Федонюк О. Економічна доцільність впровадження нової технології для виробництва м’ясних консервів. Perspectives of world science and education. Abstracts of the 9th International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Osaka, Japan. 2020. Pp. 1019-1023. - Режим доступу: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2020/05/PERSPECTIVES-OF-WORLD-SCIENCE-AND-EDUCATION_20-22.05.2020.pdf
  2. Чередніченко О.О., Малишко Ю. Обґрунтування та доцільність вдосконалення технології тривалого зберігання м’ясних продуктів. SCIENTIFIC BASES OF SOLVING OF THE MODERN TASKS. Abstracts of XIX International Scientific and Practical Conference. Frankfurt am Main, Germany 2020. Рp. 376-379. URL: https://isg-konf.com/wp-content/uploads/2020/05/XIX-Conference-01-02-Frankfurt-am-Main-Germany-book.pdf

Повний текст: PDF