КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2022)

Розмір шрифта: 
АНАЛІТИЧНА ПЛАТФОРМА УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ В ЦИФРОВІЙ ЕКОНОМІЦІ
Світлана Леонідівна Яковенко

Остання редакція: 2022-01-17

Анотація


Стаття присвячена питанням розвитку аналітичної практики управління виробничими витратами на базі цифрової платформи маржинального аналізу Розглядаються концептуальні підходи до проектування та розвитку цифрової платформи на основі методу маржинального аналізу виробничих витрат із застосуванням класичних технологій обробки інформації, що містить знання про сутності параметрів, їх взаємозв'язку, що впливають на результати діяльності організації та забезпечують інноваційне управління.

Ключові слова


цифрова платформа; маржинальний аналіз; виробничі витрати; фактор; динаміка; інноваційні рішення; інформаційно-аналітична система

Посилання


  1. Коляденко С. В. Цифрова економіка: передумови та етапи становлення в Україні та світі. Економіка. Фінанси. Менеджмент: актуальні питання науки і практики. 2016. № 6. С. 105–110.
  2. Краус К.М., Краус Н.М. Цифровізація в умовах інституційної трансформації економіки: базові складові та інструменти цифрових технологій. Інтелект ХХІ. 2018. № 1. С. 211–214.
  3. Ляшенко В.І., Вишневський О.С. Цифрова модернізація економіки України як можливість проривного розвитку : монографія; НАН України, Ін-т економіки пром-сті. Київ, 2018. 252 с.

Повний текст: PDF