КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
РОЛЬ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА
Тетяна Петрівна Остапчук, Світлана Юріївна Бірюченко, Катерина Євгеніївна Орлова

Остання редакція: 2021-03-03

Анотація


Доповідь присвячена визначенню ролі та актуальності управління проектами в загальній системі управління підприємством. Визначено предмет управління та окреслено завдання підприємства, що підлягають вирішенню при використанні проектного підходу. Зазначено інформаційні сервіси для автоматизації управління проектами та фактори, які негативно впливають на реалізацію проектів.

Ключові слова


управління проектами; проектний підхід; управління підприємством.

Посилання


1. Багашова Н.В. Світові та вітчизняні тенденції розвитку управління проектами. Ефективна економіка. 2015. №6. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4154

2. Бражник Л. В. Проектний менеджмент в умовах кризи. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Полтава, 31 березня 2020 року. Полтава, 2020. С. 422-424.

3. Онишкевич О.В. Актуальність проектного підходу в управлінні підприємствами. Економіка і суспільство. 2016. Вип. 6. С. 203-207.

4. Концевич О. К. Застосування проектного підходу в управлінні підприємством, як важлива складова його успішного функціонування. 2015. URL: http://nauka.kushnir.mk.ua/?p=76279


Повний текст: PDF