Розмір шрифта:
ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ФУНКЦІОНУВАННЯ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ АКВАКУЛЬТУРИ
Остання редакція: 2021-03-02
Анотація
У статті досліджено сучасні інноваційні впровадження у виробництво креветок та їх вплив на ринок аквакультури в Україні.
Ключові слова
інноваційні технології; виробнича діяльність; пропозиція; собівартість; ціна; споживач; продукти аквакультури.
Посилання
1. Вдовенко Н. М., Маргасова В. Г., Шарило Ю. Є. Михальчишина Л. Г., Конкурентоспроможність рибного господарства та аквакультури як складова ефективності національної економіки. Біоекономіка і аграрний бізнес. 2019. Вип. 1. С. 204–211.
2. Вдовенко Н. М. Державне регулювання розвитку аквакультури в Україні: [монографія]. К: Кондор-Видавництво, 2013. 464 с.
3. Vdovenko N. M., Bohach L. V. Scientific substantiation of the reduction of import dependence in the markets of agricultural products. Науковий вісник Полісся. 2017. № 2 (10). С. 13–17.
Повний текст:
PDF