КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В СИСТЕМІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ОБЛІКУ СУЧАСНОГО ПІДПРИЄМСТВА
Тетяна Володимирівна Аверіхіна, В’ячеслав Вікторович Наумчак

Остання редакція: 2021-02-25

Анотація


У статті досліджено система штрих-кодування, яка використовується в багатьох сферах бізнесу компанії: на складі (після отримання, інвентаризації та випуску товарів), у магазині (для продажу товарів кінцевому споживачу), а також у документообігу ( для швидшого пошуку електронних документів у системі). Незважаючи на ефективність штрих-кодування, впровадження його в компанії є досить дорогим завданням. Тому ми пропонуємо розібратися в предметі штрих-кодирования більш детально, щоб вирішити, наскільки корисним буде його впровадження для сучасного підприємства.

Ключові слова


інноваційні підходи; штрих-кодування; міжнародні стандарти GS1; автоматизація складів; адресне зберігання.

Посилання


1. Коваленко О.М., Станіславик О.В. Управління розвитком інтегрованих бізнес-структур в промисловості / Економічний форум. Науковий журнал. № 4. Луцьк: Луцький національний технічний університет, 2016. С. 177-186.

2. SSCC – ідентифікація у постачальницьких та транспортних процесах URL: https://www.vostok.dp.ua/ukr/infa1/shtrih-kod/sscc/ (дата звернення: 19.03.2021).

3. Організація адресного зберігання на складі URL: https://ua.inventorypro.com.ua/nashiposlugi/adresne-zberigannya-na-skladi/ (дата звернення: 20.02.2021).


Повний текст: PDF