КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ВИРОБНИЦТВО ЕКОЛОГІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК ДЕТЕРМІНАНТА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ
Аліна Василівна Заточня

Остання редакція: 2021-01-19

Анотація


В роботі розглянуто поняття екологічної продукції. Також досліджено мету екологічного виробництва, його нормативно-правові аспекти та вплив на соціально-економічний розвиток держави, і регіону зокрема.


Ключові слова


екологічна продукція; екологічне виробництво; конкурентоспроможність регіону

Посилання


  1. Буркинський Б. Екологічно чисте виробництво (Наукові засади впровадження та розвитку) / Б. Буркинський // Вісн. НАН України. – 2006. – № 5. – С. 11-17.
  2. Єрошина Т. В. Екологічно чиста продукція АПК: суть поняття, суспільно-географічні підходи до дослідження / Т. В. Єрошина // Український географічний журнал. – 2012. – № 2. – С. 33-37.
  3. Кошевець, В. В. Екологічність продукції: поняття та основні характеристики / В. В. Кошевець // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. – Суми: СумДУ, 2012. – Т.4. – С. 210-211.
  4. Андрусяк  Н. О. Управління еколого-економічною конкурентоспроможністю регіону / Н. О. Андрусяк // Інфраструктура ринку. – 2018. – № 25. – С. 542–548.

 


Повний текст: PDF