Розмір шрифта:
ОЦІНКА ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Остання редакція: 2021-01-11
Анотація
В роботі здійснено оцінку інноваційної діяльності харчової промисловості
Ключові слова
стратегія, інноваційна діяльність, підприємство, рішення
Посилання
- Кудрявцева Н. Н., Артеменко В. Б., Лапигина С. А. Інформаційне забезпечення інноваціційного розвитку підприємства на основі використання інструментів контролінгу бізнес – процесів. Економіка і підприємництво. 2018. № 12 (Ч. 4). С. 704- 712.
- Єпіфанова І. Ю. Управління інноваційною діяльністю промислових підприємств: теоретико-методологічні аспекти фінансового забезпечення: монографія. Вінниця: ВНТУ, 2019. 384 с
- Єпіфанова І. Ю. Формування інноваційних стратегій промислових підприємств у сучасних умовах. Підприємництво та інновації. 2020. №13. С. 33-39.
- Джеджула В. В., Єпіфанова І. Ю., Лесько Т. В. Вплив інновацій на розвиток підприємств. Інфраструктура ринку. 2019. №29. С. 165-170. URL: http://www.market-infr.od.ua/uk/29-2019
- Воронкова В. Г. Теоретичні засади управління інноваційним процесом в Україні. Вісник Національного університету «Львівська політехніка». 2012. № 628. С. 417–423.
- Державний комітет статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua.
Повний текст:
PDF