КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ОЦІНКА ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
В’ячеслав Васильович Джеджула, Вікторія Володимирівна Мосійчук

Остання редакція: 2021-01-11

Анотація


В роботі здійснено оцінку інноваційної діяльності харчової промисловості


Ключові слова


стратегія, інноваційна діяльність, підприємство, рішення

Посилання


  1. Кудрявцева Н. Н., Артеменко В. Б., Лапигина С. А. Інформаційне забезпечення інноваціційного розвитку підприємства на основі використання інструментів контролінгу бізнес – процесів. Економіка і підприємництво.  2018. № 12 (Ч. 4). С. 704- 712.
  2. Єпіфанова І. Ю. Управління інноваційною діяльністю промислових підприємств: теоретико-методологічні аспекти фінансового забезпечення: монографія. Вінниця: ВНТУ, 2019. 384 с
  3.  Єпіфанова І. Ю. Формування інноваційних стратегій промислових підприємств у сучасних умовах. Підприємництво та інновації. 2020. №13. С. 33-39.
  4.  Джеджула В. В., Єпіфанова І. Ю., Лесько Т. В. Вплив інновацій на розвиток підприємств. Інфраструктура ринку. 2019. №29. С. 165-170. URL: http://www.market-infr.od.ua/uk/29-2019
  5. Воронкова В. Г. Теоретичні засади управління інноваційним процесом в Україні. Вісник Національного університету «Львівська політехніка». 2012. № 628. С. 417–423.
  6. Державний комітет статистики України. URL:  http://www.ukrstat.gov.ua.

Повний текст: PDF