КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ІНВЕСТИЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Анна Іванівна Бурковська, Алла Валентинівна Бурковська

Остання редакція: 2020-12-24

Анотація


У статті досліджено проблемні аспекти інвестиційної діяльності в Україні у розрізі забезпечення продовольчої безпеки. Запропоновано перспективні шляхи покращення інвестиційного клімату в агропродовольчому секторі задля зміцнення позицій держави та гарантування її продовольчої безпеки

Ключові слова


інвестиційна діяльність; інвестиційний клімат; інвестори; продовольча безпека; раціональне споживання

Посилання


1. Кісіль М. І. Інвестиційне забезпечення розвитку сільського господарства України в стратегічній перспективі. Вісник аграрної науки. 2018. №1(778). С. 78-82.

2. Стратегічні напрями інвестиційного забезпечення розвитку сільського господарства України на період до 2020 року/Ю.О. Лупенко, М.Я. Дем’яненко, М.І. Кісіль та ін.]; за ред. Ю.О. Лупенка та М.І. Кісіля. — К.: ННЦ ІАЕ, 2012. — 74 с.

3. Капітальні інвестиції за видами економічної діяльності. URL: http://www.ukrstat.gov.ua/ (дата звернення: 22.12.2020).

4. Foreign direct investment (FDI) in Ukraine. URL: https://www.nordeatrade.com/en/explore-new-market/ukraine/investment (дата звернення: 22.12.2020).


Повний текст: PDF