КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Сучасні тенденції розвитку фінансових та інноваційно-інвестиційних процесів в Україні (2021)

Розмір шрифта: 
ВНУТРІШНІ І ЗОВНІШНІ АСПЕКТИ АКТУАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ
Катерина Володимирівна Клименко, Максим Володимирович Савостьяненко

Остання редакція: 2021-02-25

Анотація


У статті досліджено актуальні питання розвитку інвестиційної діяльності в Україні, її проблемні аспекти та запропоновано заходи, покликані сприяти її покращенню

Ключові слова


інвестиційна діяльність; інвестиційна няня; інвестиційний клімат; індекс інвестиційної привабливості

Посилання


  1. Гендиректора компаній не прогнозують поліпшення інвестклімату в Україні в 2021 році - ЄБА. URL: https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/hendirektora-kompanij-ne-prohnozujut-polipshennja-investklimatu-v-ukrajini-v-2021-rotsi-jeba.html.
  2. Нацбанк визнав – Україна цікава не інвесторам, а спекулянтам. URL: https: natsbank-vyznav-ukraina-tsikava-ne-investoram-a-spekuliantam-546984.html.
  3. Рада схвалила президентський законопроект про «інвестиційних нянь». URL: https://www.unian.ua/economics/finance/investiciyni-nyani-parlament-shvaliv-prezidentskiy-zakonoproekt-novini-ukrajina-11083670.html.
  4. Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями: проект Закону №3760 від 01.07.2020. URL: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=3760&skl=10
  5. Інвестняні. Рада ухвалила законопроєкт з другої спроби. URL: https://nv.ua/ukr/biz/economics/investnyani-zelenskogo-rada-uhvalila-zakonoproyekt-z-drugoji-sprobi-novini-ukrajini-50130832.html.
  6. Уряд затвердив перелік пріоритетних для держави інвестиційних проектів, - І. Петрашко. URL: https://www.kmu.gov.ua/news/uryad-zatverdiv-perelik-prioritetnih-dlya-derzhavi-investicijnih-proyektiv-igor-petrashko.
  7. Україна відкрита для світу як інвестиційна гавань у час змін – Володимир Зеленський. URL:  https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vidkrita-dlya-svitu-yak-investicijna-gavan-u-chas-z-65513.

Повний текст: PDF