Розмір шрифта:
ТЕПЛОПЕРЕДАЧА В СИСТЕМІ РІДИНА-СТІНКА ЗА УМОВ РЕГУЛЯРНОГО ТЕПЛОВОГО РЕЖИМУ
Остання редакція: 2021-11-18
Анотація
Проведено експериментальне дослідження процесу теплообміну при вимушеній конвекції цукрового розчину в умовах його нагрівання (охолодження).
Експериментально встановлено, що на проміжку часу, в якому досліджується охолодження (нагрівання) цукрового розчину реалізується регулярний тепловий режим.Ключові слова
нестаціонарний теплообмін, регулярний тепловий режим, темп охолодження (нагрівання), складне тіло, дослідна рідина, конвекція, коефіцієнт тепловіддачі, коефіцієнт нерівномірності розподілу температур, нестаціонарні методи
Посилання
Ткаченко С. Й., Пішеніна Н. В. Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів : моногр. Вінниця: ВНТУ, 2017. 148 с.
Ткаченко С. Й., Власенко О. В. Дослідження темпу нагрівання гетерогенного рідкого середовища. Сучасні технології матеріали і конструкції в будівництві. 2019. № 1. С. 127–133. ISSN 2311-1429 (print). ISSN 2311-1437 (on-line). doi: 10.31649/2311-1429-2019-1-127-133.
Кондратьев Г. М. Регулярный тепловой режим. Москва: Государственное издательство технико-теоретической литературы, 1954. 408 с.
Повний текст:
PDF