КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, 
Енергоефективність в галузях економіки України-2017

Розмір шрифта: 
ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕПЛОВИХ РЕЖИМІВ ПРИ ОБРОБЛЕННІ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩ
Алла Миколаївна Соломон, Олена Леонідівна Фабіянська, Тарас Володимирович Фаріонік

Остання редакція: 2017-10-13

Анотація


Аннотація.

Розглянуто особливості різноманітних теплових режимів  при обробленні рідких харчових середовищ, на підставі вивчення яких удосконалено апаратурно-технологічну схему і запропоновано експериментально перевірену нову технологію виробництва твердих сичужних сирів із молока

Ключові слова: теплові режими, рідкі харчові середовища,  апаратурно-технологічна схема, технологія  виробництва твердих сичужних сирів

Abstract.

The peculiarities of various thermal regimes during processing of liquid food environments are considered on the basis of which the hardware-technological scheme has been improved and an experimentally tested new technology for the production of solid cheeses from milk has been proposed

Key words: thermal regimes, liquid food environments, hardware-technological scheme, technology of production of hard cheeses


Ключові слова


теплові режими, рідкі харчові середовища, апаратурно-технологічна схема, технологія виробництва твердих сичужних сирів

Повний текст: PDF