КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Актуальні проблеми бойового застосування та експлуатації і ремонту зразків озброєння та військової техніки (2023)

Розмір шрифта: 
ПРОПОЗИЦІЇ ОСНАЩЕННЯ РУХОМИХ РЕМОНТНИХ МАЙСТЕРЕНЬ ДІАГНОСТИЧНИМИ ЗАСОБАМИ ДЛЯ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ
Олег Ігорович Смагін, Сергій Олександрович Павленко, Богдан Максимович Павленко

Остання редакція: 2023-11-09

Анотація


Ремонт холодильного обладнання в продовольчій службі вимагає високого рівня професіоналізму, систематичного обслуговування та розрахункового контролю стану техніки. Забезпечення надійності та ефективності холодильного обладнання є критичним завданням для забезпечення якості та безпеки зберігання продуктів харчування. Об’єктом дослідження є система технічного обслуговування та ремонту Національної гвардії України. Предметом дослідження є система технічного обслуговування та ремонту технічних засобів продовольчої служби Національної гвардії України під час виконання завдань за призначенням та в бойових умовах. Метою роботи є розробка пропозицій щодо удосконалення проведення технічного обслуговування та ремонту технічних засобів продовольчої служби шляхом впровадження зразків діагностичних приладів для холодильного обладнання під час виконання завдань за призначенням.

Ключові слова


техніка, ремонт, технічне обслуговування, діагностика, холодильне обладнання

Посилання


  1. Наказ МВС України №1118 від 14.09.2015 «Про затвердження Положення про продовольче забезпечення Національної гвардії України в мирний час».
  2. Аналіз розвитку рухомих засобів технічного обслуговування та ремонту військової автомобільної техніки. [Електронний ресурс] -  Режим  доступу: https://media.neliti.com/media/publications/542936-analysis-of-the-development-of-mobile-ma-c6952a3f.pdf - назва з екрану.
  3. Пересувні ремонтні майстерні, виробництво в Україні. [Електронний ресурс] - Режим  доступу: https://polycar.com.ua/mob-masterskieukr/ - назва з екрану.
  4. Основні види інструментів для ремонту холодильного обладнання [Електронний ресурс] -  Режим  доступу: https://master-plus.com.ua/ua/stati/instrument-dlja-holodilshhika.html - назва з екрану.
 

Повний текст: PDF