КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Актуальні проблеми бойового застосування та експлуатації і ремонту зразків озброєння та військової техніки (2022)

Розмір шрифта: 
ПРОПОЗИЦІЇ ОСНАЩЕННЯ РУХОМИХ РЕМОНТНИХ МАЙСТЕРЕНЬ ДІАГНОСТИЧНИМИ ЗАСОБАМИ КОНТРОЛЮ ПАРАМЕТРІВ ВУЗЛІВ ТА АГРЕГАТІВ ЗРАЗКІВ ТЗ
Олег Ігорович Смагін, Дмитро Олександрович Мироненко

Остання редакція: 2022-11-17

Анотація


автомобільна і бронетанкова техніка є основним засобом, який забезпечує оперативну і тактичну рухомість військ, можливість ведення бою та операції у високих темпах. Підтримання працездатного стану машин у період їх використання за призначенням, а також швидке відновлення пошкоджених машин здійснюється підрозділами технічного обслуговування і ремонту військових частин з ефективним використанням матеріальної частини рухомих засобів технічного обслуговування і ремонту озброєння та військової техніки. Характер та умови ведення сучасних бойових дій значно підвищили актуальність проблеми підтримання необхідної кількості боєздатних зразків. Гостро стоїть питання про скорочення строків ремонту і відновлення техніки, та проведення технічного обслуговування в польових умовах. Тому оснащення ремонтних підрозділів сучасними діагностичними засобами дозволить у найменш коротші строки і з більшою ефективністю вирішувати виникаючі проблеми.

Ключові слова


техніка; ремонт; технічне обслуговування; діагностика

Посилання


  1. Аналіз розвитку рухомих засобів технічного обслуговування та ремонту військової автомобільної техніки. [Електронний ресурс] -  Режим  доступу:https://media.neliti.com/media/publications/542936-analysis-of-the-development-of-mobile-ma-c6952a3f.pdf - назва з екрану.
2.      Пересувні ремонтні майстерні, виробництво в Україні.[Електронний ресурс] - Режим  доступу: https://polycar.com.ua/mob-masterskieukr/ - назва з екрану.3.      DECOM дилерський сканер (Deutz).[Електронний ресурс] -  Режим  доступу: https://ukr-truck.com/ua/p517811485-decom-skaner-dilerskij.html - назва з екрану.

Повний текст: PDF