КОНФЕРЕНЦІЇ ВНТУ електронні наукові видання, Актуальні проблеми бойового застосування та експлуатації і ремонту зразків озброєння та військової техніки (2022)

Розмір шрифта: 
ДОСЛІДЖЕННЯ ПАЛИВНОЇ ЕКОНОМІЧНОСТІ АВТОМОБІЛЯ В РІЗНИХ УМОВАХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПРИ РОБОТІ ДВИГУНА ЗА ДИЗЕЛЬНИМ І ГАЗОДИЗЕЛЬНИМ ЦИКЛАМИ
Андрій Павлович Поляков, Владислав Олегович Даниленко

Остання редакція: 2022-11-17

Анотація


Розглянуто результати дослідження впливу на показники вантажного автомобіля переобладнання дизеля на роботу за газодизельним циклом при русі за міським їздовим циклом з різним навантаженням.

Ключові слова


показники автомобіля; природний газ; газодизель; шкідливі речовини; переобладнання дизелів

Посилання


1. Галышев Ю.В. Перспективы применения газових топлив в ДВС. / Ю.В. Галышев, Л.Е. Магидович.  – Двигателестроение. 2001. – №3, с. 31-34.

 

2. Хачиян А.С. Использование природного газа в качестве топлива для автомобільного транспорта / А.С. Хачиян – Двигателестроение, 2002. - № 1. -с. 34-36.

 

3. Назаренко М.Б. Обґрунтування доцільності переобладнання дизеля вантажного автомобіля для роботи за газодизельним циклом / М.Б. Назаренко – Автошляховик України. – 2009., –№3, – с. 11.

 

4. Коробов С.С. Дослідження впливу використання біодизеля в якості палива для двигуна на технічні показники автомобіля / Коробов С.С., Галущак Д.О. – Вісник СевНТУ, 2013 –№143. –с.88‑91.


Повний текст: PDF